radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Ansambel Aktual s koncem šolskega leta pričenja svoje "počitnice" z novim poletnim singlom "Nina".

aktual 1

O novi polki "Nina":
Pesem pripoveduje zgodbo o zaljubljenem fantu, ki želi osvojiti srce "Nine". V videospotu je prikazan kot neroden fant, ki osvaja svojo šefico v podjetju "Aktual". Medtem, ko opravlja vsakodnevna dela, sodeluje na sestankih in postopoma gradi svoj vpliv znotraj podjetja. S pomočjo svojih kolegov, ki ga preobrazijo v pravega šarmerja, fant pridobiva na samozavesti in šarmu. Videospot dodatno predstavlja novo linijo izdelkov ansambla Aktual ter spletno stran podjetja, simbolizirajoč sodoben in dinamičen delovni prostor. V ospredju je zgodba, ki se prepleta z romantičnimi čustvi in ambicijami, kar na koncu vodi do tega, da osvoji srce svoje šefice. Skupaj s kolegi nazdravijo na uspešnost podjetja in nove izdelke, kar simbolizira nov začetek in skupno prihodnost.

Fantje so o skladbi povedali:

Tudi skladbo Nina smo začutili kot zgodbo iz vsakdanjega življenja, saj kot smo že večkrat povedali, fantje težko izrazimo čustva dekletom. Medtem, ko smo skladbo posvetili ljubezenski zgodbi smo videospot videli tudi kot odlično priložnost s katero lahko našim poslušalcem namignemo, kaj za njih ustvarjamo. To je spletna stran in v prihodnosti še spletna trgovina. O vsem pa bomo podrobneje poročali na naših družbenih omrežjih.

Tudi Nina je skladba, ki so jo člani Ansambla Aktual ustvarili v celoti sami.

Besedilo je napisal kitarist Franc Lukač, melodijo je prispeval harmonikar Gašper Marič, za aranžma pa so poskrbeli vsi fantje v ansamblu.

Končno audio podobo je pesem dobila v studiu Old house production. Za mastering končnega izdelka pa je poskrbel Tadej Mihelič – M-media. Za video podobo pa so se fantje obrnili na produkcijo Prizmatory, pod okriljem Jake Knipliča. Posebej pa bi se fantje radi zahvalili podjetju ROTO GROUP d.o.o. za uporabo poslovnih prostorov in Original harmoniki RUTAR.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran