radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Z novim singlom "Nova realnost" se pevec Jaka Hliš vrača na glasbeno sceno z edinstveno pesmijo, ki poslušalce popelje v introspektivno doživetje in novo dojemanje sveta. Videospot, ki ga je režiral Amadej Hercog, je bil posnet v čudoviti Franciji, kjer prostrano okolje in mogočen ocean dodajata pesmi globino in vizualno privlačnost.

Kaj je "Nova realnost"
"Nova realnost" je pesem, ki raziskuje koncept osebne resničnosti in njenega vpliva na posameznika. Jaka Hliš skozi besedilo ponazarja, kako vsakdo doživlja svet na svoj način, kar pomeni, da ima vsak svojo edinstveno izkustveno resničnost. Ta resničnost je zanj prava in pogosto nerazumljiva drugim. Osrednji verz pesmi: "Razbij ta okvir, tudi če padeš, pusti preteklosti ranjeni sadež," spodbuja poslušalce, naj presežejo omejitve, ki jim jih postavljajo družba, okolje ali lastni strahovi. Tudi glasbo je pevec napisal sam, pri aranžmaju in produkciji pa sta mu pomagala brata Roman in Goran Sarjaš iz glasbenega studija Art Music Records, kjer so vse skupaj tudi posneli.

jaka hlis

Nova realnost" lahko pomeni soočanje z nečim neznanim in potencialno neprijetnim, a hkrati vzbuja iskre nemira, ki posameznika ženejo naprej. To sporočilo je še posebej pomembno v današnjem svetu, kjer se ljudje pogosto počutijo ujeti v določene vzorce razmišljanja in delovanja,

še doda Jaka.

Videospot posnet v Franciji
Videospot za "Novo realnost" je bil posnet na slikovitih lokacijah v Franciji. Prostrano okolje te države, zlasti njene obale in ocean, igra ključno vlogo v vizualni pripovedi pesmi. Ocean simbolizira hkrati strašljivost in pomirjujočo moč, kar se popolnoma ujema s sporočilom pesmi o soočanju z novimi izzivi in preseganju lastnih omejitev.

Amadej Hercog, znan po svojih inovativnih pristopih k glasbenim videospotom, je s svojo vizijo in režiserskimi sposobnostmi prispeval k temu, da je pesem "Nova realnost" zaživela tudi na vizualni ravni. Njegova sposobnost ujeti občutke pesmi v slikovitih kadrih francoske obale le še poglablja besedilno sporočilo pesmi.

"Nova realnost" je več kot le pesem
Jaka pravi, da je "Nova realnost" je več kot le pesem. Je povabilo k raziskovanju lastne resničnosti in pogumu, da presežeš meje znanega. Jaka Hliš in Amadej Hercog sta s to pesmijo in videospotom ustvarila umetniško delo, ki nagovarja poslušalce in gledalce k razmisleku o svojem doživljanju sveta in jih spodbuja k iskanju svoje prave poti.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran