radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Ansambel Spev letos obeležuje 22 let svojega delovanja. V mesecu ljubezni - v maju - so svoje oboževalce razveselili z novo pesmijo "Ne skrivaj solza", ki jo z veseljem izvajajo na številnih svojih nastopih.

spev

Fantje o sebi pravijo, da se kar ne morejo naužiti občutka sreče, ki jim ga omogoča izvajanje slovenske narodno-zabavne glasbe. Razmišljajo tudi o gostovanju v Avstraliji, kjer še niso bili, saj bi tako zaokrožili gostovanja pri slovenskih izseljencih po svetu. Gostovali so že v Ameriki, Kanadi, Grčiji, Nemčiji, Švici, Avstriji, Italiji … A nemirni duh jih vleče tudi v deželo kengurujev.

Ob čakanju na pravo priložnost pa se seveda veselijo nastopov v Sloveniji, kjer s štiriglasnim petjem ob spremljavi instrumentalnega tria - diatonična harmonika, kitara in bas - s polkami in valčki razveseljujejo svojo zvesto publiko. Kot že vseh 22 let še vedno najraje izvajajo skladbe ansambla Lojzeta Slaka in Fantov s Praprotna, kakor seveda tudi svoje lastne narodnozabavne in zabavne skladbe s pridihom dalmatinskega melosa.

Spev ostaja zvest svojim poslušalkam in poslušalcem, se s hvaležnostjo ozira na minula leta in z upanjem zrem v prihodnost, ki jih bo gotovo obdarila še s številnimi doživetji ob izvajanju glasbe.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran