radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Tadej Košir, ki se skriva za umetniškim imenom Stalker je tokrat postregel z energičnim songom, ki bo zadovoljil rokerske duše.

stalker

Novemu singlu je naslov "Do mesta" in je osebno izpovedna zgodba o rokenrolu, družabnemu življenju in odnosih dveh sorodnih duš. Pesem zavoljo dramaturškega loka in umetniške svobode mestoma odstopa od resničnih dogodkov,

nam v smehu zaupa avtor pesmi.

Tudi tokrat je Tadej poiskal pomoč pri dveh glasbenih kolegih, ki v svoji sekciji segata v sam vrh bivše skupne države. Bas kitaro je zaupal studijskemu asu in članu skupine Siddharta Janiju Hacetu, bobne pa je tudi tokrat odigral, sicer bobnar Parnega Valjka, Dado Marinković.

S takima mojstroma svojih inštrumentov in aranžiranja, lahko le skrbiš, da ne boš česa zavozil, saj je njun doprinos resnično edinstven,

je dodal Stalker. Za produkcijo je tudi tokrat poskrbel avtor sam.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran