radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 4 min.)

Dejan Dogaja s svojim bendom predstavlja novo skladbo in videospot za pesem "Obljubim", za katero je prvič sam napisal melodijo in besedilo.

Verjamem, da takšne pesmi od mene marsikdo ni pričakoval,

pove Dejan.

dejan dogaja

(Foto: Sven Martič)

Pesem je prvič v celoti napisal sam
Dejan Dogaja s svojim bendom danes predstavlja novo skladbo in videospot za pesem "Obljubim".

Ta pesem je stara približno šest let. Takrat smo posneli tudi prvi demo posnetek, potem pa se iz tega ni zgodilo nič. Vsake toliko časa sem se spomnil nanjo in jo komu pokazal, saj sem sprva želel, da bi jo posnel kakšen narodnozabavni ansambel, potem pa sem jo letos v začetku pomladi še enkrat pokazal svoji ekipi in se odločil, da jo bomo posneli mi. Če sem iskren, od te pesmi ne pričakujem popolnoma ničesar. Vem, da to ni moj stil glasbe, ampak sem jo preprosto moral posneti in izdati, ker je vendarle moja edina avtorska pesem do zdaj in sem tako ali drugače na izdelek zelo ponosen. Upam, da bo všeč tudi vam,

pove Dejan in doda:

Mislim, da bom sedaj večkrat napisal kakšno avtorsko pesem.

Ponosen, da sodeluje s tako ekipo
Poročno balado je skupaj z Dejanom odpela Taja Padežnik, ki se je Dejan Dogaja bendu kot back vokalistka pridružila v začetku letošnjega leta. Temnolasa lepotica iz Laškega, ki na odru kar žari, priznava, da na odru z "DOGAJA" ekipo vedno bolj uživa.

V bendu se počutim res zaželeno. Fantje so me zelo lepo sprejeli medse in med nami je res dobra energija. Mislim, da se tudi na odru vidi, kako se zabavamo in uživamo v glasbi,

nam pove Taja in doda:

To je pravzaprav prva pesem in videospot, ki sem ju posnela. Najprej smo posneli audio izdelek v studiu Tadeja Miheliča in bili smo zelo pridni, saj smo celoten komad posneli v enem popoldnevu, ki se je sicer zavlekel pozno v noč. Videospot pa smo posneli na prekrasni lokaciji, na gradu Štatenberg, ki s svojo čudovito okolico res pričara romantično vzdušje. Snemanje videospota je bilo za razliko od snemanja audio posnetka precej težje, saj smo prejšnji dan igrali in je za lepotni spanec zmanjkalo časa. Zanimivo je bilo nastopati pred kamero, saj sem se, kot že rečeno, tudi s tem srečala prvič. Na koncu snemanja smo bili vsi skupaj srečni in veseli, da smo dobro izpeljali snemalni dan.

Taja je odlična vokalistka, pa tudi na odru skupaj super funkcioniramo. Res sem vesel, da se je pridružila naši ekipi in da smo skupaj ustvarili našo novo poročno pesem. Celoten aranžma za skladbo je namreč napisal naš basist, Maroš Košir Novak, ki sicer študira jazz kontrabas in je zagotovo eden tistih, ki bodo v prihodnosti zaznamovali slovensko glasbeno sceno. Maroš je tudi posnel večino inštrumentov za novo pesem. Res je talentiran in ponosen sem, da vikende preživljamo skupaj na odru,

pove Dejan in doda:

Časa za počitek je bolj malo, od februarja dalje smo namreč vsak vikend na odrih, maja smo denimo imeli kar 17 nastopov, tudi med tednom. Prav tako bodo delovni tudi poletni meseci, ampak na odru res uživamo in kljub temu, da smo marsikdaj neprespani, si z nastopi napolnimo baterije in dušo. Vsi smo hvaležni, da lahko delamo to, kar delamo najraje. Si bomo pa julija tudi mi vzeli deset dni časa za morje in dopust.

To pesem si želim enkrat zapeti tudi na svoji poroki

Ko je ta pesem nekaj let nazaj nastala, si še nisem predstavljal svoje poroke, ampak kot sem že večkrat povedal, sa moja trideseta tukaj in mislim, da je tudi ta korak vse bližje. Verjetno bo najprej čas za novega družinskega člana ali članico, čez nekaj let pa tudi za poroko. S Kiaro takih stvari ne planirava, saj veva, da se bodo zgodile spontano, ko bo pravi čas za to. Veva pa, kje se želiva poročiti in kako bo vse približno izgledalo,

nam še zaupa Dejan, ki si novo pesem želi v prihodnosti zapeti prav na svoji poroki.

Ta skladba je res moja, in vem, da bo to čudovit način, kako izpovedati svojo ljubezen, ko bo prišel najin dan,

še doda.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran