radio tomi predvajalnik

antonNebojša Antonijević Anton, 'Balkanski Keith Richards' in ustanovni član zasedbe Partibrejkers je pod okriljem diskografske hiše Dallas Records / Odličan hrčak izdal prvi solo album v svoji dolgoletni karieri. Album je v maniri stare šole rock n' rolla, z rock žanrom se prepletajo mnoge zvrsti – od bluesa, funka, pa vse do soula. Album 'Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi' se sliši surovo, močno in zelo klasično rock n' rollovsko. V sebi nosi potencial, da nam z vsakim poslušanjem bolj zleze pod kožo, s tem pa pesmi še bolj pridejo do izraza. Kritiki so ga proslavili – gre za kultni regionalni rock n' roll album letošnjega leta. Bend bi lahko poimenovali tudi superband, saj so poleg Antona iz Partibrejkersov v zasedbi tudi Goran Ševarlič Ševa (veliki Prezir, Eva Braun) in Robert Telčer (Partibrejkers, Veliki Prezir).

Prvi singel z albuma je pesem 'Suvišni', nova skladba izpostavlja vprašanja iz področja marginaliziranih posameznikov, ki razmišljajo drugače od večine, skladba se sprašuje, kje so se izgubile moralne vrednosti v današnjem modernem svetu. V glasbenem smislu je pesem čisti, vibranten rock n' roll, po katerem tudi poznamo Antona.

'Anton je ne le kot glasbenik, ampak tudi kot avtentična pojava več kot dobrodošel v naših regionalnih glasbenih prostorih.' Branimir Lokner

Anton je bil od nekdaj v ospredju, za to mu nikoli niso bili potrebni ognjemeti in ekshibicije, da bi se izpostavil kot eden izmed pomembnejših kitaristov na lokalni sceni'. – Aleksandar Žikič

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran