radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Luka Basi praznuje z novim hitom

luka basiVsaka nova skladba mladega, atraktivnega in karizmatičnega Luke Basija prinese večji uspeh. Nedavni megahit ISTRIJANKO, RUŽO MOJA, je Luki še bolj utrl pot na hrvaško glasbeno sceno, s svojimi hiti pa osvaja in polni koncerte tudi pri nas.

Prav v mesecu decembru je Luka Basi pričel svojo glasbeno pot v duetu z enim največjih zvezd zabavne glasbe na hrvaškem. Točno po dveh letih delovanja pa je na 2. obletnico prve skladbe izšla nova, sveža – SEDAM NOĆI. Verjamemo, da bo tudi ta ena tistih, ki ne bo manjkala na nobeni od prihajajočih zabav. Luka je skladbo izdal kot poklon svoji publiki, ki ga je v dveh letih tako vzljubila.

„Presrečen sem zaradi vsega lepega, kar se mi dogaja. Dve leti sta minili kot bi mignil. Toliko dobre in zveste publike, polnih šotorov, klubov, ljudi, ki prepevajo in si želijo slišati moje skladbe. Nepopisno! S skladbo Sedam Noći bi se rad zahvalil vsej zvesti publiki, ki verjame vame!“ je dejal Luka.

Za glasbo in produkcijo skladbe „Sedam noći“ je poskrbela Lukina stalna ekipa Raay Music, besedilo pa je napisal eden največjih hrvaških avtorjev, Nenad Ninčević. Videospot, v katerem Luka prikazuje preteklost, sedanjost in prihodnost ljubezenske zgodbe, pa je posnela ekipa NEO VISUALS, ki je zaslužna za videospote največjih uspešnic pri nas v zadnjem letu.

Uspeh pa Luke ni spremenil niti malo. Še vedno je fant, ki se najraje druži s prijatelji, ustvarja in nastopa, ter uživa ob vsaki odpeti skladbi. Poleg koncertov, snemanj in gostovanj po radijskih ter TV postajah, Luka ogromno časa namenja komunikaciji s svojimi oboževalci na družabnih omrežjih. Poleg hitov, ki jih je posnel med drugim tudi z Joletom, Lidijo Bačić, Lano Jurčević in drugimi, je Luka svojim oboževalcem v dveh letih postregel tudi z veliko predelavami, vsi njegovi videi pa so v tem času zbrali več kot 30 milijonov ogledov!

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...