radio tomi predvajalnik

radiofonik

Pravijo, da je januar najbolj depresiven mesec v letu, vendar to zagotovo ne velja za ekipo, ki je zaslužna za najlepšo skladbo "Vrati me u disco". Radiofonik se skupaj z I BEE in TT vrača na glasbeno sceno, saj pravijo, da jim je dolgčas in je čas za nerealno količino dobrega funky disco ritma. Iz glasbenega studia tako odhajajo v diskoteke, na radijske postaje, televizijo in še kam. Vendar pozor! Lahko se nenadoma pojavijo tudi v vašem kraju! Vse, kar za to potrebujete, je dobro razpoloženje, in če vam tega kronično primanjkuje, bodo oni poskrbeli za povrnitev vseh teh primanjkljajev. Njihov moto je namreč "NE POTREBUJETE TABLET, POTREBUJETE HIT!". Glasba in produkcija prihaja iz delavnice Predraga Martinjaka, kateremu se je pri pisanju nekonvencionalnega besedila pridružil najbolj znani plesalec Tomislav Tržan. Videospot, v katerem igra glavno vlogo dr. Fonik, kateri ima namesto glave radijski sprejemnik, je je režirala ekipa Izom produkcije. Zanimivo je, da je Ivana prvič združila tri moške generacije družine Banfić, oče Ivan, brat Neven, nečak Brun in Philip, vsi najboljši glasbeniki, katerim pa se je pridružil tudi sin Jan. "Vrati me u disco" je rešitev za slabo voljo, zato dajte posnetek čimbolj na glas in uživajte v dobrih vibracijah.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran