radio tomi predvajalnik

severina

(Foto: Jelena Balić)

Mesec dni po izidu albuma 'Halo' v digitalni obliki je Severina danes najavila izid albuma na fizičnem nosilcu – izšel bo 8. marca 2019. Severina je razveselila mnoge oboževalce z novim videospotom 'Fatamorgana', govorimo o pesmi, ki jo je občinstvo takoj vzljubilo in je težko pričakovalo ekranizacijo.

'Drage moje žene, album Halo bo izšel 8. marca, na naš dan in moj album je najboljše darilo za vse prijateljice. Ta pesem in videospot sta najbolj sladka izmed vseh ostalih na albumu. Uživajte v 'Fatamorgani.' - SEVERINA

Besedilo za pesem 'Fatamorgana' je napisal Milan Radulović, glasbo theOutsiders, pod videospot pa se podpisuje Ljubba Stefanović':

'Videospot prikazuje Severino kot glamurozno filmsko divo v stilizirani zlati dobi Hollywooda, reinkarnirani na moderen način. Filmska diva se je zataknila v začaran krog fantaziranja, čaka svojega Gospoda Pravega. Zgodba se ponovi naslednji dan'.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran