radio tomi predvajalnik

drazen zecicEden najbolj iskanih avtorjev in glasbenih izvajalcev Dražen Zečić predstavlja novo avtorsko pesem Sve je zbog nje. Zanjo je aranžma napisal Draženov dolgoletni sodelavec Vinko Didović, z njo pa se bo Dražen že tradicionalno predstavil na CMC Festivalu v Vodicah, kjer nastopa že od samega začetka.

»Pesem Sve je zbog nje je ena tistih, ki na prvi trenutek morda ni najbolj značilna zame, a je vseeno v mojem prepoznavnem slogu. Ostal sem zvest ljubezenski tematiki, ki je moj neizčrpen navdih. Pesem govori o življenju in o ljudeh, ki si na koncu želijo le malo ljubezni. Obožujem takšne pesmi in na svojem velikem koncertu v Lisinskem sem se odločil, da bom zapel tiste, ki sicer niso del mojega koncertnega repertoarja,« pravi Zečić.

Dražen Zečić spada med najbolj priljubljene izvajalce. Tudi letos ga čakajo bogat koncertni repertoar in nastopi, na katerih bo poskrbljeno za odlično zabavo in sijajno vzdušje.

V svoji glasbeni karieri je Dražen Zečić objavil šestnajst studijskih in štiri »live« albume ter več kompilacij. Prejel je več diamantnih, platinastih in zlatih priznanj, zaradi katerih slovi kot eden najbolj prepoznavnih in najboljših pevcev zabavne glasbe.

Videospot za pesem Sve je zbog nje je režiral Željko Petreš, dolgoletni Draženov sodelavec, posneli pa so ga v prostorih muzeja v Šibeniku.

»Drugačni pristop pesmi je zahteval drugačen glasbeni videospot. Zato je v njem poudarek na pesmi in glasbi. Hvala vsem za podporo, ljubezen in profesionalnost,« je še dejal glasbenik.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran