radio tomi predvajalnik

luka nizeticSplitski glasbenik Luka Nižetić, ki je nedavno nastopal na hrvaškem izboru za pesem Evrovizije DORA, je pravkar na radijske postaje poslal poletno, optimistično poslastico, pesem 'Ludilo brale'. Avtorja pesmi sta priznani hrvaški avtorski tandem - Branimir in Mario Mihaljević, ki sta že napisala Lukove prepoznavne hite 'Brutalero' in 'Radim što želim'.

Hrvaška javnost je pevca označila za osebo svobodnega duha, ki v sebi nosi večnega otroka. Luka na sceno prinaša razigrane melodije s zelo jasnim sporočilom. Čeprav utopistično, celo Luka sam poudarja, kako zelo je pomembno stalno opozarjati na nekatere stvari – predvsem, ko govorimo o vrednotah kot so ljubezen, mir, radost in razumevanje, vsa ta lepa sporočila skozi pesem sporoča Mario Mihaljević.

Pesem, ki nosi naslov 'Ludilo brale', sporoča nekaj lepega, fantastičnega, neobičajnega in izvrstnega ter prinaša nevsakdanjo kombinacijo za radijski eter. S pesmijo 'Ludilo' brale se je Luka pridružil veliki glasbeni družini Dallas Records.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran