radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Po videospot na Tajsko

Mark Bogdanović, ki ga poznamo po singlih 'Srce od papira', 'Uvijek ti', 'Mogu sve' v poletje vstopa z bolj poletnimi ritmi. Poletni singel nosi naslov 'Ja i ti'. Video spot za pesem je Mark posnel na Tajskem pod prav posebnimi pogoji – v družbi specialne enote tajske vojske. V spotu sta zaigrala mehiško afganistanska zvezdnika.

mark bogdanovic

Zgodba spota je zahtevala mirno lokacijo, popolnoma prazno peščeno plažo z neokrnjeno naravo, ki pa je nikakor ni bilo mogoče najti saj je praktično povsod polno turistov. Snemanje v naravnih rezervatih ni bilo mogoče. Za pomoč smo se obrnili na Tajsko vojsko, ki nam je omogočila snemanje v pomorski vojaški bazi tajske specialne enote Thai seals (enota je postala znana po reševanu tajskih nogometašov iz jame Tham Luang na severu Tajske lansko leto).

"Ko sem prvič obiskal Tajsko se je v meni takoj porodila ideja, da bi bilo super enkrat tam posneti video spot. Pesem Ja i ti je bila ravno pravšnja in tako sem v Bangkoku s pomočjo mojih tajskih prijateljev navezal stike s tajskimi filmskimi ekipami. Projekt je bil organizacijsko zelo zahteven in zelo sem vesel, da sem ga uspešno pripeljal do konca. Domačemu občinstvu sem želel prikazati nekaj malce drugačnega in hkrati pokazati lepote te prelepe dežele." – MARK BOGDANOVIĆ

Videospot je režiral Tajski režiser, Natch Kanjanakul, v spotu sta zaigrala afganistanski igralec Saber Hakimi in mehiška igralka Tania Lasso, ki ju lahko vidimo v mnogih azijskih reklamah.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...