beta sudar

Beta Sudar je v začetku leta na Dori z brezhibno izvedbo skladbe "Do not Give Up" pritegnila veliko zanimanje občinstva in medijev, zato ni presenetljivo, da so mnogi mladi željno čakali na naslednji korak te privlačne in vokalno dominantne ,lade pevke. Z intenzivnim delom v studiu v zadnjih nekaj mesecih je nastala pesem "Ja sam ta", ki ima vse značilnosti pravega poletnega hita - nalezljivi plesni ritem iz delavnice Predraga Martijanaka Peggyja in Bojana Šalamona Šalleja, nepozabno melodijo in zanimivo besedilo Predraga Martinjaka, ki ga Beta prepričljivo odpoje.

"To je moja najbolj napredna pesem doslej in kaže glasbeno smer, ki jo bom nadaljevala. Peggy in Shalla sta dosegla 100-odstotni slog, ki mi najbolj ustreza, in rada bi, da bi pesem sprejelo tako občinstvo kot tudi glasbeni uredniki. Posebej sem ponosna na video, katerega smo v treh dneh posneli skupaj s fenomenalnimi plesalci."

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran