vatra

(Foto: Mare Milin)

S Porinom okronani duet Vatre in Massima 'Nama se nikud ne žuri' je najbolj predvajana skladba hrvaških radijskih etrov v letu 2018! Po letnem poročilu ZAMP-a, so sosedje lani največkrat predvajali Vatro in Massima, ki se z duetom nahajajo prav na samem vrhu lestvice, prav tako pa so tudi na top listi Hrvatske diskografske udruge, kjer se 'Nama se nikud ne žuri' nahaja na visokem drugem mestu!

Z istoimenskega aktualnega albuma se v etrih radijskih postaj trenutno predvaja novi single »Poruke u boci«, ki se je tako kot njegovi predhodniki z albuma takoj uvrstil na lestvico najbolj poslušanih skladb na državni lestvici HR TOP40 in se počasi vzpenja k vrhu!

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran