radio tomi predvajalnik

semikanta

Klapa Semikanta je to poletje zelo aktivna in nastopa na številnih prizoriščih ob morju, pa tudi drugje po Sloveniji. Minuli konec tedna so fantje navdušili občinstvo na Fešti kalamarov in mediterana, kjer so predstavili svojo novo pesem, ki diši po morju, borovcih in romantični ljubezni. Fantje so kar na odru poskrbeli tudi za objavo videospota.

Pod besedilo se je podpisal Ante Majić, glasbo je spisal Ante Gudelj, aranžer je član skupine Davorin Lovrečič, pesem pa so fantje posneli v studiu Tramon pri Janu Baruci. V čudovit videospot jo je zavil Jan Vaukman – Vauks, ki je po duši sicer raper, ampak se ni ustrašil izziva. Patricija Rossi je v spotu duh, pa ne strašen ampak tak simpatičen. 

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran