radio tomi predvajalnik

lille

Priljubljena hrvaška glasbenica Lille v duetu s Miki Solusom poskrbela za poletno osvežitev! 'Lubenica' je zabavna pesem s hitro nalezljivim refrenom.

Avtorja besedila sta Fayo in Miki Solus, ki se podpisuje tudi pod aranžma skladbe, vse skupaj pa je zmiksal Branimir Mihaljević.

Videospot je ekipa Neo Visuals posnela v Novalji.

„Bil je čudovit dan z veliko smeha in zabave. Kopali smo se, igrali nogomet, vozili vodne skuterje, seveda ni manjkala tudi lubenica … Vesela sem, da sem uspela v špici poletja predstaviti osvežilno pesem,“ je o skladbi povedala Lille, Miki Soluins pa je še dodal: „Vsako leto komaj čakam na čas lubenic, in mislim, da je že čas da jim posvetim eno pesem. Lille rap-a veliko bolje kot Jay-Z, vozila me je v starem džipu iz Bombaya, tako da lahko rečem, da je bilo vse skupaj zelo zabavna izkušnja. Vozil sem tudi jet-ski, spuščal sem se po toboganu in streljal na gol kot Roberto Carlos v tistem famoznem oglasu v kletki. Uživajte v skladbi, ne dvomim, da vas Lubenica ne bo osvežila in zaznamovala letošnje poletje.“

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran