radio tomi predvajalnik

Konec poletja 2007 so se člani skupine Vanilla Base, katera prihaja iz Španije, po večletnem premoru odločili, da se ponovno združijo in pričnejo spet delovati. Po ponovnem zagonu so za svoj bend izbrali nekatere prejšnje skladbe, nekaj pa jih seveda tudi izpustili.

vanilla base

Skupini sta se pridružila nova vokalistka in bas kitarist. Z novo pevko so do sedaj posneli že sedem novih skladb, katere pa so stilsko povsem drugačne od prejšnjih. Tako ima zasedba Vanilla Base povsem novo glasbeno barvo in novo začrtano pot.

Ko se jim je pridružil še bas kitarist, je skupina organizirala več nastopov v živo, vključno s svojim nastopom v televizijski oddaji. Skupina je nato posnela tudi demo CD s štirimi skladbami.

Kot sami pravijo, imajo obilo novih idej in načrtov za prihodnost. S to novo podobo vas člani skupine želijo povabiti, da se jim pridružite na potovanju skozi svet glasbe Vanilla Base, napolnjenega z novimi zvoki in kančkom vanilije.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran