radio tomi predvajalnik

marija sefirovic'The best of' album vsebuje največje hite, izdane ob 15-letnici Marijine uspešne kariere, 9 pesmi je bilo že objavljenih na 5 studijskih albumih – med njimi 'Pametna i luda', '11', 'Nije ljubav to', 'Jedan dobar razlog' in nepozabna 'Molitva', pesem, s katero je Marija leta 2007 odnesla zmago in osvojila občinstvo na tekmovanju za Pesem Evrovizije na Finskem.

Marija je za pričujoči album posnela bonus skladbo, priredbo Oliverjeve legendarne pesmi Nocturno, ki je bila v originalu prvič objavljena davnega leta 1979. Besedilo je napisal Jakša Fiamengo, glasbo pa Zdenko Runjić.

Žal Oliverja nisem nikoli spoznala, vendar sem ga vedno zelo spoštovala, to je eden od tistih izvajalcev, ki jih nikoli ne bom pozabila, preprosto največji je.

nam je zaupala Marija Šerifović.

Pod aranžma in produkcijo priredbe se podpisuje Marijan Pajić (Studio Coda), videospot pa je bil posnet v sodelovanju z Miomirjem Milićem.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran