radio tomi predvajalnik

vatra

(Foto: Filip Filković)

"Sva naša ljeta" je svojevrstno posvetilo otroštvu, času, ki se nam tako hitro in nepovratno izmakne. Zdaj, ko sem postal oče, gledam svoje otroke kako dramatizirajo pred odhodom v vrtec, zaradi slabo oblečenih nogavic, prehitro stopljenega sladoleda, premalo marmelade v krofih, preveč hrane na krožniku.. Vem, da sem bil sam še tisočkrat hujši in se vsemu temu samo smejem. Gledam jih, kako rastejo medtem ko se jaz staram in skušam vse to preliti v pesmi. “Sva naša ljeta” je prav ena taka, ki govori o minljivosti in potrebi, da se delček otroštva in mladostništva za vedno zadrži, pravi avtor pesmi Ivan Dečak.

Pri snemanju pesmi so poleg benda sodelovali tudi Mladen Ilić Mlacka, eden najboljših tolkalistov na tem prostoru, ter godca Matej Milošev in Dean Melki. Za aranžma je poskrbel maestro Frano Đurović, katerega bogati fundus krasi tudi orkestracija Opere Industriale, ki je bila izvedena na nedavni otvoritvi EPK na Reki.

Produkcija, mix in mastering so delo najboljše produkcijske ekipe - Jureta Ferine in Pavla Miholjevića. Pod glasbo in besedilo se podpisuje frontman VATRE Ivan Dečak.

Singl "Sva naša ljeta" bo kmalu dobil tudi svoj videospot.

Vatra - Sva naša ljeta

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran