radio tomi predvajalnik

aneziHrvaška glasbenica Anezi, ki jo lahko spremljamo tudi v resničnostnem tv šovu 'Sanjski moški', predstavlja novo pesem 'Radoznala budalo'.

Pevka je pri ustvarjanju pesmi prvič sodelovala s skladateljem Goranom Dizdarevićem iz Sarajeva, ki je avtor skladbe, Anezi pa je soavtoica besedila, medtem ko se Boris Đurđević tokrat podpisuje le pod aranžma.

Pesem, ki je bila v celoti posneta v Sarajevu, je hitrejših ritmov, dotakne pa se življenjske tematike, za katero je Anezi v smehu povedala: „Malo je oseb, ki tega niso doživele.“

Videospot je Anezin produkcijsko najbolj zahteven do sedaj, saj v njemu ne manjka postprodukcijskih efektov. Video je režiral Dario Radusin s katerim je Anezi že sodelovala.

QR Code

Ocenite prispevek:
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (1 ocena)
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran