radio tomi predvajalnik

dino petricDino Petrić je eden najobetavnejših hrvaških moških izvajalcev. Hrvaško je navdušil kot izjemen vokalist v prvi sezoni šova THE VOICE in v zadnjih treh sezonah najbolj gledane hrvaške TV oddaje A STRANA.

Mladi Dalmatinec s Hvara je po letih nastopanj in izkušenj pričel sodelovati z ekipo Raay Music in obrnil nov list v karieri ter z novo zgodbo in pesmimi začel osvajati tudi poslušalce pri nas.

Dino Petrić nam predstavlja čisto sveži hit "Vino i noć". Nalezljiva uspešnica, ki prinaša pozitivno in izvirno zgodbo o zabavni noči, nam obljublja, da kmalu prihaja poletje in z njim zabavni, sončni dnevi, ki jih vsi komaj čakamo, predvsem pa dobra energija, ki v teh časih pride še kako prav.

Za slovensko avtorsko in producentsko ekipo je sodelovanje z enim najobetavnejših izvajalcev pri naših sosedih velika potrditev in uspeh. Ne dvomimo, da nas čaka še ena uspešna zgodba, ki prihaja tudi na slovenske radijske postaje.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran