radio tomi predvajalnik

Priljubljen hrvaški glasbenik je album "Kuća bez krova" predstavil proti koncu leta 2018 in z njim takoj osvojil glasbene kritike v regiji kot tudi nominacije in nagrade.

mile kekin

Skladba "Epilog kuće bez krova" je zaključek prvega samostojnega glasbenega projekta s katerim je Mile Kekin predstavil tudi 10 video zgodb, tako je zadnji singl tudi 'odjavna špica' istoimenskega albuma.

O singlu je Kekin povedal

Gre za epsko borbo med Darth Vaderjem in mamo. Vse to izvira iz spominov, ko sva se z bratom kod otroka veliko igrala in se med vinogradi v našem kraju počutila kot na intergalaktičnem bojišču, ... žal je zato kar nekaj trt padlo v bitki,

in še dodal:

Pesem prav zato posvečam generaciji, ki še ni poznala video igric in je za igro uporabljala lastno domišljijo in 'tuja dvorišča'.

Pesem je bila posneta v studiu Srđana Sekulovića, ki se podpisuje tudi pod produkcijo skladbe, video je ustvaril njegov prijatelj Denis Mujadžić Denyken.

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran