radio tomi predvajalnik

Splitčan Luka Nižetić, pevec izklesane postave in atraktivnega imidža, ki je v 'prostem času' tudi profesionalni kuhar in lastnik hipsterske restavracije v dalmatinski Komiži, je po poletnem hitu 'Ludilo brale' pravkar izdal še pozitivno nastrojen pomladni hit – 'Život je let'.

luka nizetic

Luka Nižetić nam z novo pesmijo prinaša odo radostim življenja. Pesem je napisal Mirza Tetarić, aranžma pa je prispeval David Vurdelja Babydooks, ki je bil zaslužen že za poletni hit 'Ludilo brale' kateri je dosedaj dosegel že preko 2 milijona ogledov.

In kako je nastala nova pesem?

Pravzaprav, mi je Mirza (Tetarić, avtor pesmi, op.av) slučajno predstavil pesem, ki je bila sicer namenjena Dinu Merlinu in že ko sem slišal čisto prvi, uvodni, zelo nalezljivi takt sem mu rekel, da je to zdaj definitivno moja pesem,

nam je Luka v smehu razkril ozadje nastanka pesmi.

Pesem ima sicer močno besedilo ter lepe, močne in himnične refrenske melodije, ter, kakor je Luka že sam poudaril, je pesem Luko našla sama, v srcu njegovih tridesetih let, v letih, ko življenje dojemamo bolj zavestno ter znamo bolj samozavestno in odgovorno, z ljubeznijo do sebe, uživati v življenju ter si pri tem ne rezati kril.

Spremljajoči videospot je delo priznanega režiserja, Darka Drinovca, ki je že sodeloval s Severino, Nino Badrić, in 2 Chellos. Nazadnje sta Darko in Luka sodelovala pred 10- timi leti pri snemanju videospota 'Di si ti mare' še vedno pa se z nostalgijo spominjata nepozabnega snemanja za pesem 'Proljeće'.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran