radio tomi predvajalnik

Lepši so dnevi, ko smo skupaj in nismo sami kadar smo skupaj...

neverne bebe neno belan 

(Foto: Marijana Rajić)

v trenutni situaciji, v osami nam glasba še kako prav pride, nas razveseljuje in povezuje. Glasba, ki ne pozna meja in prav je tako.

Milan Đurđević, frontmen benda „Neverne Bebe“ je povedal:

Želimo poslati nekaj pozitivnih sporočil v to vesoljno sivino, takih, ki jih bo vsakdo zlahka razumel, kjerkoli že je. O bistvu potreb, o tem, da je življenje vredno, kadar ga delimo z ljudmi dobre volje in čistega srca. V današnjem času imamo na splošno zelo malo časa za čustva, prijateljstvo in poštenost, glasba pa je eden najbolj naravnih načinov, da se počutimo bolje, tudi ob trenutnih težavah.

Videospot za pesem, polno pozitivnih vibracij, je bil posnet na več lokacijah v regiji (Valjevo, Banja Koviljača, Rijeka, Krk, Moskva, črnogorsko primorje). Pesem je obdana s čudovitimi slikami narave in sproščenim, prijaznim vzdušjem.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran