radio tomi predvajalnik

Luka Basi, ljubljenec občinstva, ki niza hit za hitom, se je tokrat odločil s svojimi oboževalci deliti balado.

Za novi singl je Basi izbral ljubezensko pesem "Kad postaneš drugome žena".

"Kad postaneš drugome žena" je izvirna in nekoliko drugačna ljubezenska zgodba. Je zgodba o ljubezni moškega do ženske, ki ostaja tudi, ko ga ona zapusti. Je definicija prave, neskončne ljubezni.

luka basi

Basi je imel srečo, da je skladbo posnel v zadnjih trenutkih pred ukrepi, ki so nastopili pred nekaj tedni. V razmisleku o skladbi in njenem sporočilu se je Luka dotaknil tudi neljube situacije, s katero se trenutno sooča skoraj ves svet in vloge glasbenikov v tem obdobju:

V teh težkih časih, ko vsak dan poslušamo takšne in drugačne novice, ostanimo pozitivni. Jaz ostajam doma, pazim nase in na svoje najbližje. Srečo imam, da smo, preden se je vse skupaj začelo in smo se lahko še neomejeno družili, z ekipo sestavili prelepo balado, s katero želim osrečiti vse, ki si krajšajo čas z glasbo. Vesel sem, da smo, preden smo ostali doma, uspeli posneti tudi video, ki ga lahko danes delim z vami … Glasbeniki smo v tem času tu za vas, da z glasbo širimo pozitivo in upanje.

Pesem je, tako kot vse Basijeve skladbe v zadnjih dveh letih, ustvaril tandem Raay – Ninčević, produkcija pa je delo ekipe Raay Music (Raay, Krešimir Tomec, Branimir Levac). Zanimiv video, v katerem Luka igra rdeč klavir na plaži, sredi ceste in drugje, pa prikazuje filmsko zgodbo, ki vas ne bo pustila hladnih.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran