radio tomi predvajalnik

Vladimir Kočiš Zec, dolgoletni član skupine Novi fosili, ki že skoraj tri desetletja vzporedno gradi solistično kariero predstavlja novo pesem »Ti si moj rođendan«, ki je nastala pred pojavom te nesrečne epidemije koronavirusa. Avtor glasbe in aranžmaja je Zec, za besedilo pa je angažiral Nenada Ninčevića, s katerim zadnje čase sodeluje ter dosegata lepe rezultate. Za snemanje je angažiral najboljše hrvaške studijske glasbenike. Posnel je tudi videospot in emitiranje le tega prinaša v teh težkih časih kanček optimizma in dobre vibracije pri publiki.

vladimir kocis zec

V dobi karantene smo doživeli tudi potres v Zagrebu. Ni nam lahko v teh težkih časih, vendar verjamem v boljši jutri. Ko se vse to konča se bomo ponovno družili in skupaj prepevali. Jaz sem doma, kot številni moji kolegi. Vsak trenutek izkoristim za ustvarjanje nove glasbe in za zdaj mi gre zelo dobro. Upam, da bo moja publika, ko se vse to konča, zadovoljna s temi pesmimi in uživala v njih, kot v dosedanjih. Do naslednjega srečanja uživajte v skladbi »Ti si moj rođendan«, ostanite zdravi in ne hodite od doma, če ni nujno potrebno...

je povedal Vladimir Kočiš Zec, ki je lanskega decembra v Lenartu na Moč glasbe nas združuje prejel platinasto plaketo za izjemne dosežke v glasbeni karieri.

kocis mgnz

 

(PR: Denis Poštrak)

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran