radio tomi predvajalnik

Vlado Kalember & Srebrna krila, ki velja za eno najbolj prodajanih glasbenih skupin vseh časov na področju bivše Jugoslavije predstavljajo novo pesem z naslovom "Kopija". Glasbo je napisal Vlado Kalember, besedilo Nenad Ninčević, pod aranžma pa je podpisan Hrvoje Grčević.

Vlado Kalember & Srebrna krila - Kopija

vlado kalember

O lepoti žensk so napisane številne pesmi in je neizbrisljiv del vsake umetnosti, njena mistifikacija nas vedno inspirira. Danes živimo v času v katerem je lepota postala brezčasna. Pesem Kopija slavi vsako žensko in njeno edinstvenost. Prve reakcije nam bližnjih pripadnic nežnejšega spola so nam bile najboljši pokazatelj, da smo jim uspeli približati vsaj delček te čarovnije, ker kot so nam dejale, jim nismo mogli dati lepšega komplimenta, da so še svoje kopije ter da jih čas ne spreminja...

je z nasmeškom komentiral Vlado Kalember in dodal naj ostanemo doma ter čuvamo sebe in svoje najbližje, da se bomo lahko čimprej spet družili in skupaj prepevali.

Lanskega decembra je Kalember v Lenartu na Moč glasbe nas združuje prejel diamantno plaketo za izjemne dosežke v glasbeni karieri ter ob tem zapisal »Slovenija je tudi moja dežela«.

 vlado kalember denis postrak

Denis Poštrak je Vladu Kalemberju predal diamantno plaketo za izjemne dosežke v glasbeni karieri (Foto: Sven Pušnik)

 

(PR: Denis poštrak)

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran