radio tomi predvajalnik

hauser

Video je posnet za izjemno čustveno izvedeno skladbo 'The Lonely Shepherd', ki se nahaja na Hauserjevem prvem samostojnem albumu „Classic“.

V času ko moramo biti doma upam, da vas bo pejsaž iz Brionov in melodija, ki jo bodo prepoznali ljubitelji Tarantinovega filma 'Ubila bom Billa' popeljal stran od vsakodnevnih skrbi. Video je posnet na čudoviti lokaciji in želim si, da se bodo gledalci vsaj za kratek čas sprostili in uživali. Želim vam vse dobro vedno in zdaj...

je ob premieri videospota povedal Hauser.

O samoizolaciji v kateri se je znašel svetovni glasbenik je v svojem značilnem tonu povedal:

Jaz sem že celo življenje v karanteni. Sem izoliran samec v svojem svetu s svojimi mislimi. Veliko časa preživljam sam v naravi, tako da je trenutna situacija le nadaljevanje samoizolacije. V aprilu bi se sicer moral odpraviti na samostojno koncertno turnejo a je žal vse prestavljeno. Mislim, da ima trenutna situacija tudi dobre strani. To bo za veliko ljudi test ali so sploh lahko sami, zdaj se bodo morali ukvarjati s sabo in morda bodo našli nekatere izgubljene vrednote. Celoten svet je divjal, konstantno se nam je mudilo, delali smo proti naravi, … Čas je da se umirimo, ustavimo in da se nekatere stvari vrnejo na svoja prvotna mesta. Narava se že obnavlja

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran