radio tomi predvajalnik

Po uspešnem prvem singlu „Klic na Pomoč“, kjer je avtorska ekipa Sladice združila moči s pevko Laro Love, tokrat predstavljajo skladbo „I would do“ na kateri v angleškem jeziku poje pevka švedskega in slovenskega porekla Marina Martensson.

Marina je odlična vokalistka in avtorica, ki je svojo rodno Švedsko zamenjala za Slovenijo leta 2013. Pesem, ki jo fantje in dekle predstavljajo bi najlažje opredelili kot glasbeno zvrst neo-soul, čeprav se etiketam v glasbi najraje izognejo.

Zvezdan Simić aka DJ Zeds, že 20 let skrbi za da kvaliteten soul in rnb prihajata do poslušalcev. Začelo se je leta 2000 z radijsko oddajo na takratnem radiju Gamma MM, nadeljevalo z Mixtejpi in partiji, ki so s sestavo vrhunskega banda in vokalistov dosegli vrhunec na Sladica Live dogodkih.

V letu 2020, ob 20-letnici Sladice, prihaja avtorski album Sladica 20.

Avtorska ekipa Jani Hace, Tadej Košir, Erik Marenče, Ivo Rimc, Dj Zeds in veliko število pevcev in pevk obljubljajo veliko soula in napovedujejo promocijski koncert v Kinu Šiška, ki je zaradi trenutnih razmer prestavljen za nedoločen čas. Na Albumu se obeta veliko sodelovanj z najboljšimi vokalisti pri nas in širše.

sladica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran