radio tomi predvajalnik

Priljubljeni pevec Davor Radolfi nas je točno na svoj rojstni dan, 1.maja, razveselil z novo pesmijo Novi čovjek sam sutra, ki je hkrati prvi duet v njegovi 30-letni karieri, z njegovo hčerko Leo Radolfi, pevko večkrat nagrajene skupine Judette. Čeprav Davor in Lea večkrat zapojeta skupaj doma, pa o duetu do zdaj še nista razmišljala, saj delujeta v različnih glasbenih žanrih. »Glede na to, da smo se kar naenkrat vsi znašli doma, sem en dan vzel v roke kitaro in začel peti pesem Novi čovjek sam sutra, ker pesem nekako sovpada z nastalo situacijo. Prišla je Lea in je začela peti z mano in najina vokala sta se krasno zlila skupaj. Nastalo je nekaj čarobnega, toliko emocije v tej lepi brezčasni pesmi«, je zaupal Radolfi.

davor lea radolfi 

Davor in Lea Radolfi (Foto: Agencija Ekskluzivno)

Tekst, ki ga je imel Davor dve leti v predalu sta nato še malo preoblikovala in v karanteni celo posnela videospot. »Čeprav doma skupaj veliko pojemo po kosilu, večerji, nikoli nisva posnela dueta. Eden izmed razlogov je tudi ta, da sva v različnih glasbenih žanrih. Sem pa na njo zelo ponosen, saj je resnično umetniška duša, ukvarja se z glasbo, filmom, producentstvom in režijo. Ampak, je prišel trenutek, ko sem rekel, Lea, kaj pa če bi zapela skupaj to pesem, saj je večna, polna lepih in globokih emocij in tako se je zgodilo. Zelo vesel sem kako lepo pesem zveni, je resnično večna in emocionalno zelo globoka«, je še dodal priljubljeni pevec. Pesem Novi čovjek sam sutra govori o sedanjosti in prihodnosti nekega obdobja v katerem živimo in bomo živeli. In v tem času najdemo neko svojo pot. Če ne uspemo narediti nek nov model življenja, se lahko vedno vrnemo k starim potem. Novi čovjek sam sutra govori tudi o življenju in ljudeh, ki v situaciji iščejo svoj smisel in svojo pot.

Videospot je posnela njegova hči Lea, drugače tudi režiserka, kar na telefon in skušala ujeti utrinke trenutne situacije, ko je svet obstal zaradi pandemije in potresov.

Radolfi bo svoj rojstni dan preživel v krogu družine in pravi: » Rojstni dan ne praznujem kakorkoli posebno, bolj kot jaz se ga veselijo moji vnuki, ker vedo, da bodo lahko pihali svečke na torti in jo nato pojedli, hiša bo polna smeha in glasbe in tako bo tudi letos.«

Drugače pa hrvaški pevec te dni izjemno veliko sklada in je optimističen glede celotne situacije, saj je takšen tudi po naravi. Prizna pa, da pogreša nastope in predvsem druženje s publiko in prijatelji in trenutkov, ko vsi skupaj zapojejo in se veselijo. Ampak verjame, da bokmalu spet priložnost tudi za to, do takrat pa pravi, da naj uživamo v krogu svojih najdražjih in izkoristimo čas karantene za pozitivne stvari.

Pred karanteno je Radolfi tudi ravno dodobra začel svojo turnejo Adriatica Latina, ki je štartala z velikim koncertom v Opatiji in bi morala biti jeseni v Ljubljani. Sicer je težko napovedati, kdaj se bo nadaljevala, ampak priljubljeni pevec upa, da še to leto.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran