radio tomi predvajalnik

hauserPriljubljeni glasbenik je premierno predstavil videospot za pesem "Nocturne in C-Sharp Minor", ki se nahaja na njegovem albumu "Classic".

Videospot je tudi tokrat nekaj posebnega!

Hauser svoje gledalce rad preseneča z izborom čudovitih lokacij za svoje video zgodbe. Nov video je bil posnet v jami na lokaciji Galebove stijene pri Puli. Čudovita melodija in neopisljivo lep ambient sta se zlila v popolnost, kot jo zna pričarati le slavni violončelist.

Ponovno mi je uspelo najdi čudovito lokacijo ob mojem rodnem kraju. Igranje Chopinove umetnine v jami obkrožen s pravljično svetlobo, barvami in zvokom so doprinesli nov občutek intimnosti v glasbi. Mislim, da smo vse to uspeli ujeti tudi v videu ...,

je povedal Hauser, ki je režijo zaupal Medvid produkciji.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran