radio tomi predvajalnik

Bruno Petrali, pevec jugoslovanske zabavne glasbe in najstarejši hrvaški pevec (dopolnil je že 95 let), je z beograjsko glasbenico Milico Jelić posnel priredbo svoje uspešnice v italijanskem jeziku.

"Sve moje jeseni su tužne" je napisal Žarko Petrovič, za glasbeno nadgradnjo singla "Gli Autunni Miei Son Tutti Tristi" pa je poskrbela reška atrakcija Sarah & The Romans.

bruno petrali

Bruno Petrali je leta 1956 zapel skladbo "Jesenja elegija", v kateri je zapel refren "Sve moje jeseni su tužne". Dve leti kasneje je pesem proslavil Dušan Jakšič – v njegovi izvedbi je skladba postala veliki hit, postala je celo zimzelena.

Bruno Petrali je medtem posnel 18 pesmi, ki so na tržišču izšle kot singlice, kontinuirano je tudi nastopal na plesnih terasah obalne Opatije in Reke. Ameriški in italijanski hiti so bili sestavni del Brunovega programa. Poudarjena romantika v njegovih skladbah, spojena s prijetnim glasom je bila zmagovalna kombinacija, ki mu je v petdesetih letih prejšnjega stoletja prinesla veliko popularnost.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran