radio tomi predvajalnik

luce

(Foto: Maja Turković)

Luce je hrvaška kantavtorica mlajše generacije, ki nam za začetek poletja predstavlja pravo poslastico, pesem ob kateri bodo zaplesali mnogi pari, različnih generacij. Pesem z naslovom "U sjećanju" po besedah glasbenice predstavlja začetek novega cikla in prvi single z novega albuma, ki ga bo izdala v prvi polovici naslednjega leta.

Besedilo skladbe je napisala Luce sama, pri glasbi pa je moči združila z Markom Mrakovčićem. To ni njuno prvo sodelovanje, saj je Mark na njenem debitantskem EP "U bojama" poskrbel za vse aranžmaje in produkcijo.

O pesmi avtorica pravi:

Sporočilo pesmi je, da so nam pomembne in ljubljene osebe v življenju vedno prisotne v neki obliki, saj dokler smo mi živi, spomini živijo z nami, tudi če oni fizično več niso tu.

Za videospot je poskrbela Beyond Pines ekipa, posneli pa so ga v Domu starejših Koprivnica.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran