radio tomi predvajalnik

Jasmin Stavros je začetek poletja izkoristil za snemanje novega videospota za pesem "Moja Marina", ki je že osvojila radijske valove, zdaj pa bo z videospotom dopolnila novo poletno zgodbo.

jasmin stavros

Video v katerem ne manjka čudovitih deklet in plesalcev iz skupine Angles Croatia, je posnela produkcijska ekipa All In One pod režisersko taktirko Marka Zeljkovića.

Na snemanju v Medulinu je vse potekalo zelo sproščeno in veselo z veliko dobro zabave, tako kot bi moralo biti lahkotno poletje,

je povedal režiser.

Avtorica pesmi Antonija Šola je tokrat sodelovala tudi pri produkciji videospota in kot podpora v spremljevalni skupini legendarnega glasbenika.

Na snemanju se je zgodilo nekaj izjemnega. Tik pred koncem snemanja videospota so v hotel prispeli svatje in ko so videli kaj se dogaja so se nam hitro pridružili. Prav hitro je nastala nepozabna zabava, kot da smo na enem od mojih koncertov. Plesali in peli smo na ves glas novo pesem "Moja Marina". Že veliko videospotov sem posnel v moji dolgoletni glasbeni karieri, vendar ne vem če sem se kdaj tako zabaval kot sem se pri tem snemanju. Res sem zelo zadovoljen in ponosen na svojo ekipo ... in komaj čakam na koncerte, da vidim svoje poslušalce in tudi v živo delimo vso to pozitivno energijo, ki jo lahko ulovite v videospotu,

je po snemanju novega videospota povedal Jasmin Stavros.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran