radio tomi predvajalnik

mladen grdovic dusko lokinMladen Grdović in Duško Lokin sta legendarna glasbenika iz Zadra. Lokin je začel glasbeno kariero konec 60-ih, v 70-ih pa je bil eden najbolj priljubljenih pevcev v Jugoslaviji. Grdović je začel prepevati v 70-ih, vmes je s Tomislavom Ivčićem sodeloval v izjemno uspešnem projektu Duo Pegla, prvi album pa je izdal leta 1990 in od takrat se je njegova glasbena kariera strmo vzpenjala.

Tokrat sta združila moči ter predstavljata duet "Padobran" (prevod Padalo). Pesem je napisal Martin Žunec, ko mu je Duško pripovedoval, kako sta junija z Mladenom sedala na plaži Kolovare v domačem Zadru, mimo njiju pa se je sprehodila ženska močnejše postave, ki je bila zelo lepa. Ko so se šalili na račun tega je Žuncu padla zamisel, da napiše duhovito, veselo pesem za njiju. To je že njun drugi duet. Leta 2016 sta namreč posnela pesem "Iz tuđine dolazim ti, brate".

 

(PR: Denis Poštrak)

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran