radio tomi predvajalnik

Luka Nižetić, priljubljeni glasbenik iz Splita, je skupaj s Chord Company posnel priredbo aktualnega hita "Ka more je život". Pesem je najprej izšla novembra 2020, ljudje so jo posvojili, videospot v originalni izvedbi ima do danes na YouTube kanalu že več kot 600 tisoč ogledov.

luka nizetic

(Foto: Dinko Šimac)

Vesel sem, da so pesem "Ka more je život" radijske postaje dobro sprejele, ter da je med 40 najbolj predvajanimi singli na Hrvaškem. Po pogovoru s producentom Markom Mihajlovićem se mi je porodila ideja, da posnamem še priredbo z večglasnim petjem, s čim manj instrumentalne intervencije. V klapi Chord Company je devet mladih, a zelo talentiranih in izkušenih glasbenikov. Fantje so sprejeli moj izziv, veliko so prispevali k novemu doživetju te pesmi. Snemanje je potekalo v sproščeni atmosferi, ko sem dobil končne posnetke, sem se odločil, da si pesem zasluži videopodobo! Pesem "Ka more je život" mi pomeni veliko več od ostalih pesmi v mojem repertoarju, tale intervencija s klapo pa je prišla do mene zelo spontano in naravno,

nam je zaupal Luka Nižetić.

QR Code

Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran