radio tomi predvajalnik

prezziddent

Po daljšem premoru se hrvaška skupina "Prezzident" vrača z novim singlom. Band, ki po navadi ne vstopa v standardne glasbene okvire, nas tudi tokrat preseneča s svojo osebnostjo in pravo rock energijo v pesmi "Ti si ta".

"Ti si ta" bo na voljo tudi na prihajajočem albumu, katerega izid lahko pričakujemo jeseni 2021. Pesem je nastala v "Glazbeni kuči" na enem od številnih "sessionov" benda. Prav zato imajo tako napisane pesmi posebno vrednost, saj so nastale v živo z združevanjem različnih osebnosti ter idej.

Besedilo pesmi je napisal Ivan Soldo, glasbo pa so soustvarili vsi člani benda (Luka Maričić, Petar Lisjak, Luka Banić, Vedran Dakić in Ivan Soldo). Zasedba skupine se je od zadnjega singla "Kut", ki je izšel leta 2015, bistveno spremenila. Materialu so posvetili veliko časa še posebej zaradi potešitve lastnih glasbenih apetitov, ki pa jih v tem primeru ni bilo malo. Miks za pesem "Ti si ta" je pripravil Emil Bišćan, mastering pa je delo Lea Anđelkovića.

QR Code

Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran