radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

mladen denis

Na glasbeni sceni se je pojavil novi duet Mladen & Denis, ki izvaja glasbo za zabave. Duet, ki ga sestavljata Mladen Zaplatić iz Krške vasi in Denis Vočanec iz Hoč je produkt Vlada Kalemberja. Prvo pesem "Koliko treba da te zaboravim", v kateri dominira Denis, podpisujeta Vlado Kalember in od leta 2021 pokojni Željko Pavičić, ki je napisal približno 2000 besedil (Srebrna krila, Mišo Kovač, Oliver Dragojević, Tereza Kesovija, Vlado Kalember, Daniel Popović, Severina, Dalibor Brun, Zlatko Pejaković, Jasna Zlokić, Željko Bebek, Jasmin Stavros, Doris Dragović, Neda Ukraden, Oto Pestner, ...). Po smrti je neobjavljena besedila "podedoval" Vlado Kalember, ki jih je v času epidemije korona virusa že kar nekaj uglasbil. Tisti, ki so jih slišali so dejali, da sta se v njemu naselila duha legendarnih pokojnih skladateljev Đorđa Novkovića in Rajka Dujmića, ki sta bila njegova velika prijatelja. Duet Mladen & Denis se je premierno predstavil na letošnji prireditvi Moč glasbe nas združuje.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran