radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Dubioza Kolektiv in Dino Šaran ponovno združujeta moči! Singl "U3PM" mimogrede, a zelo resno, opozarja, da nikar ne prižgite TV-ja, ker gre zlahka vse skupaj “v tri fine mamice“. To je tudi prvi singel s prihajajočega studijskega albuma.

Dubioza Kolektiv in Dino Šaran v še enem sodelovanju spretno secirata mentaliteto ljudi s ščepcem močnih sporočil. Novi singel in live video sta bila posneta v Kinu Bosna, motivi pa odsevajo idejo pesmi.

dubioza kolektiv

Pesem je nastala na tipični sarajevski zabavi. Govori o prvinski potrebi človeka po begu iz apokaliptične realnosti in iskanju odrešitve v razkošni pojedini, bogati ponudbi pijač in rekreativnih drog. Pesem vsebuje neznane besede: "stelja" - suhomesnati izdelek iz ovčjega mesa, "hajr" - dobro in "u 3 pm" – mesto, kjer se je pripetilo nekaj slabega,

je povedala Dubioza, Dino Šaran pa nadaljeval:

Potrjujem vse, kar so povedali kolegi iz DK. Nekatere izmed najboljših idej nastanejo na zabavah. Tako je bilo tudi tokrat.

Po izjemno uspešnem lanskem letu, turneji "20 Years High", ki je zaznamovala dve desetletji na sceni, izdani obsežni zbirki vinilov ter razprodanih koncertih po Evropi in Mehiki, se je Dubioza pravkar vrnila z dolge avstralsko-novozelandske turneje. Kmalu bo na svoj račun prišla tudi zagrebška publika, saj bo 1. junija skupina nastopila v okviru Zagreb Music Festa.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran