radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Libar se vrača! Prisluhnite novemu singlu "Nova zemlja"

Občinstvu poznan po uspešnicah Dite, Kapi in Čuvaj me, Libar danes obstaja in deluje kot eksperimentalni pop duo.

libar

EP Nova Zemlja je njihov nov avtorski material, ki se občinstvu predstavlja kot konceptualni soundtrack istoimenskega filma, kjer njegovi štirje singli tvorijo poglavja celovite zgodbe.
Prvi del te sodobne avdiovizualne pop operete je naslovna skladba celotnega materiala, za katerega je bil video posnet v mračnem okolju kanjona reke Cetine. Z igralcema Deom Marijom Računicom in Luko Brkanom v vlogi fanta Nova Zemlja skozi stiliziran proces rojstva gledalca uvede v filmsko pripoved in ga s prevpraševanjem temeljnih človeških odnosov – matere in otroka – pripravi na umetniško popotovanje uprizarjanja. singlov, od katerih vsak tvori posebno poglavje te edinstvene zgodbe.

Glasbena vizija, ki jo premore Libar, na zelo izviren način predstavlja kombinacijo nečesa zelo globalnega in nečesa zelo lokalnega, kar se le redko sliši,

je o projektu povedal cenjeni producent Zvonimir Dusper Dus.

Pesem spremlja zasanjan videospot, ki ga podpisuje Kralj Sunca in producira Kuća Sunca/The House of the Sun.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran