radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Po velikem uspehu pesmi "Jedan mali dio tebe", ki je osvojila poslušalce in radijske valove, Mayalesi nadaljujejo s plesom skozi svojo butično pop ero in predstavljajo očarljivo - "Pogledaj u nje oči".

mayales

(Foto: Boris Ščitar)

Igra se nadaljuje. Nove kocke, novi izzivi, novi formati. Vsekakor se imamo dobro, poslušalec pa naj oceni, ali smo igrali. Koncept butičnega popa nam omogoča, da za nekaj časa spustimo roke in se prepustimo gravitaciji ... Kot se mi zdaj zdi, bomo zaplesali še nekaj pesmi ...,

je povedal Petar Beluhan.

"Pogledaj u nje oči" sledi začetku smeri poudarjeno energičnega in radiofoničnega zvoka, tokrat v obliki plesnega popa, precej drugačnega od skladb, ki smo jih bili vajeni zadnjih trideset let – v čemer so se Mayales zelo potrudili.

Utečena ustvarjalna ekipa s Petrom Beluhanom, Vladom Mirčetom in Luko Gečkom na čelu, torej producentoma Pavlom Miholjevićem in Jurom Ferinom, tokrat posega po novih instrumentih; ritem stroj in barvita elektronika, pomešana s prepoznavnim kitarskim zvokom benda, od katerega lahko v bližnji prihodnosti pričakujemo še več presenečenj.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran