radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

gelato sistersSwing trio Gelato Sisters se pripravlja na izdajo serije najnovejših singlov, priredb popularnih domačih pesmi v njihovem stilu, kar jih dela edinstvene v tem prostoru. Prvo v seriji predstavljajo Terco na tišino Sanina in Tiborja Karamehmedovića ter skupine Silente, ki izžareva melanholijo bossa nove. Za aranžma, miks in mastering je zaslužen producent Tvrtko Hrelec. Članice zasedbe Gelato Sisters, Neda in Sanja Parmać ter Jana Valdevit, prinašajo svojstven čar tesne triglasnosti. Spremljajo jih izjemni glasbeniki, kot so Goran Delač na kontrabasu, Branimir Njikoš na bobnih, Mir Kadoić na saksofonu, Zvonimir Bajević na trobenti in Tvrtko Hrelec na klavirju. Singl je bil posnet v Studiu Mikrofon. Sestre Gelato verjamejo, da bodo s svojo interpretacijo navdušile vse ljubitelje avtorske skladbe, pa tudi širše hrvaško občinstvo ter vas vse povabile na glasbeno popotovanje, ki prebuja nostalgijo, boža ušesa in krepi dušo.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran