radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

bastardzNovost iz funk delavnice legendarnih Bastardz, okronana s fenomenalnim vokalom enega in edinega, neponovljivega Maria Huljeva!

Gre za distopično optimistično hipijevsko old school nu funk žanrsko fluidno skladbo "Ljubav za sve nas", ki jo zaznamuje tipičen bastardzovski groove, globoko zakoreninjen v jazz funk tradiciji, a obarvan s svežimi barvami širokega nabora različnih glasbenih vplivov.

Vsebuje hrvaško verzijo, izvirnik, angleško verzijo z naslovom "Love around the world" in instrumentalno verzijo skladbe z naslovom "Sax around the world", v kateri nastopa saksofonist Bastardza, večkratni dobitnik nagrade "Status", Ivica Ywek. Premelč, nastopa kot solist.

Videospot je bil posnet za obe vokalni različici, kot običajno pa so pomemben del Bastardz videov zanimiva vozila. Za razliko od različnih funkmobilov, kot so Cadillac, Lincoln in več mercedesovih limuzin iz prejšnjih videospotov Bastardz, novi video prikazuje starodobnika Porsche in Ducati motocikel, morda ne tipična funkmobila, vendar to ni tako pomembno, ker z rafiniranim zvokom stare šole nu funk tega bend in tramvaj gre pod funkmobil. Uživajte, plešite in se zabavajte ob The Bastardz! Mir.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran