radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

TIN se je občinstvu predstavil z neustavljivo "Kasni sati", s katero je predstavil svoj svež, mladosten zvok, poln energije, in v tem tonu nadaljuje tudi na novem singlu "Ponovno smo mladi".

tin

Pesem "Ponovo smo mladi" je nastala spontano po pogovoru z mojo sestrično Ano Mario o najinem otroštvu in brezskrbnih trenutkih, ki sva jih preživela. Medtem ko sem ji razlagal potek nastajanja pesmi, se mi je v trenutku porodil refren za "Ponovo smo mladi". To pesem bi priporočal vsem, ki želijo občutiti energijo mladosti in veselja.

Videospot sledi mladostni energiji pesmi in je bil posnet v priljubljenem zagrebškem skate parku ob jezeru Jarun, kjer je TIN z ekipo naredil pravo malo ulično zabavo.

Spot za pesem "Ponovo smo mladi" je režirala Lea Radolfi, posnel pa Val Pulić. Z Leo sva prišla na idejo, da bi bilo zanimivo posneti videospot s skejterji, zato se je začela domišljati celoten videospot je bil posnet na Jarunu, na snemanju pa je sodelovalo približno dvajset ljudi. Snemanje je trajalo šest ur, rezultat pa je izpadel točno tako, kot smo si ga zamislili,

je o snemanju videa povedal TIN.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran