radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mlada umetnica Selestia (Gabriela Zrilić) je občinstvo osvojila s svojim prvim singlom "Lane Switching", zdaj pa predstavlja "The Other Person", ki potrjuje, zakaj je nova IT girl glasbene scene.

Za to pesem me je navdihnil en fant. Nekaj časa sva si dopisovala in hodila, nato pa sem dobila navdih, da sem napisala pesem o tem, kako se počutim udobno in toplo z njim, vendar nikoli nisem razumela, zakaj se do mene obnaša tako sladko in romantično, saj se nisva dolgo poznala in vedela sem, da hodi z drugimi puncami. Tako je nastal refren "stopim se v tvojih rokah in veš, zakaj mi to delaš, ko bo jutri druga oseba",

je o navdihu za nov singel povedala Celestia.

selestia

Poleg "Lane Switching" je Selestia nadaljevala sodelovanje s producentom Filipom Majdakom tudi pri "Druga osoba".

To pesem sem delala s Filipom Majdakom. Rada delam z njim. V studiu se vedno zelo zabavamo. Ko je bila pesem "Druga obsoba" bližje koncu miksanja, sem prišla k Filipu poslušat mix in potem pa sva ugotovila, da nekaj ne zveni v redu. Dogovorila sva se, da bova ponovno posnela vokale in nato sva dan pred finalom ponovno posnela celotno pesem. V studiu je šlo vse tako gladko in vse je bilo posneto točno tako, kot smo želeli.

Selestia je že v zgodnjih fazah kariere našla svojo sanjsko ekipo, zato je zanimiv in inovativen video ponovno posnela ekipa mladih kreativcev iz društva Enotnost barv:

Spot je naredila ekipa Unity of Colours v koprodukciji z JustShoot. Na idejo sva prišli z režiserko Andreo Bukovčak. Andreo je navdihnila fraza "ti ne veš, kdo sem" in si zaželela, da bi spremenili to idejo tako, da bi me v to zgodbo postavili kot tistega, ki je pravzaprav zlobnež. Izmislili smo lik Slayestie, ki je super zlobnež, Lara Croft različica mene in zgodbe, kamor gre. Ubij "Drugo osebo", tj. drugo dekle, s katerim se dobiva tudi fant, s katerim hodim. Dodali smo tudi igre z video elementi, ko lahko na začetku izberemo svojega borca: Gabriel, Celestia in Slayestia, ter kasneje orožje.

Gabriela pravi, da so se na snemanju zelo zabavali, še posebej kul pa ji je bilo uporabljati katano in kij ter jih tepsti in se delati bojevite, čeprav, kot pravi, v resnici ni bila:

Bili smo tudi na strelišču, kar mi je bilo zanimivo. Tudi jaz sem kasneje streljala in petkrat zadela tarčo.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran