radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Kot ptica v letu, moje misli potujejo..
Kje si, da te ponoči varujejo ... 

To so verzi, s katerimi Detour začenja svoj novi polet, novo potovanje v nove materiale. Prvi singel "Kao ptica let" s prihajajočega sedmega albuma na prvi pogled osvoji tako uho kot srce. Detour, ki je v svojih besedilih še posebej čustven, a v ritmu igriv, znova dokazuje, zakaj so ljubljenci urbanega občinstva.

Avtor pesmi in frontman zasedbe Nenad Borgudan iskreno pove, da težko govori o svoji glasbi in da je najbolj vesel, ko poslušalci sami interpretirajo pesmi skupine Detour.

detour

Zelo smo se zabavali, ko smo delali na našem zadnjem albumu, Master Blaster, vendar smo prav tako navdušeni, da se podamo v to novo poglavje. Pred nami je "Kao ptica let" pustolovščina v drugačen zvok, a spet se mi zdi, subjektivno, Detourju prepoznaven. Pesem govori o spominih, iz katerih smo sestavljeni, in o tem, da vse, kar je izginilo in prenehalo živeti, obstaja, dokler se tega spominjamo,

nam pove Nenad Borgudan, ki je režisersko taktirko za vizualizacijo videospota predal Radoslavu Jovanoviću. Gonzo.

Spot bo prišel kmalu, Gonzo kot naš zaupanja vreden partner pa odlično razume vizijo pesmi,

nam je povedal Nenad in izdal, da bi videospot za pesem lahko videli že sredi junija.

Poletni hit priljubljene zagrebške zasedbe pripoveduje čustveno ljubezensko zgodbo in prinaša dozo pozitive in optimizma na klasičen ovinek.

Kamorkoli greš, ljubica, morje naju bo ločilo
Nič, spomnim se In spomnim se, da ne neha ...

In Borgudan ima prav, ko pravi, da njegova besedila najbolje pripovedujejo Detourjevo zgodbo, saj se je tako težko ne zaljubiti v njegove nalezljive kitice in melodijo. In poleg tega, da bo nova uspešnica Detour odmevala v radijskem etru in osvojila digitalne storitve, boste to poletje zasedbi lahko prisluhnili po vsej regiji. Tako jih po razprodanem Beogradu čakajo koncerti v Zagrebu, Prijedoru, Podgorici, Dubrovniku, Starem Gradu na Hvaru, Matuljih, Rabcu in številnih drugih mestih.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran