radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Simpatičen Švicar iz gorovja Valais, pevec, tekstopisec in glasbenik je z glasbo tesno povezan že od otroštva. Prvič se je z glasbo in odrskim nastopom srečal pri sedmih letih. Pri petnajstih letih se je začel poklicno izobraževati za učitelja. Poleg učenja petja je imel šolo klavirja in kitare. Ob tem je pri 16 letih ustanovil svojo prvo glasbena skupino in več kot štiri leta igral na plesnih prireditvah.Kot 19-letnik je bil Joe Im Winkelried znan predvsem po country pesmi "Lucille".

Pri 20 letih je Joe Im Winkelried začel s svojo prvo službo kot učitelj. V tem času je vodil tudi zbor cerkvenih in ljudskih pesmi skupnosti Betten-Bettmeralp in istočasno ustanovil tudi otroški pevski zbor. Poleg tega je kot solist nastope v različnih državah. Joe je opravil tudi različna dodatna izobraževanja iz solo petja in harmonije.

Poklicna dejavnost ga je nato pripeljala v Graubünden na župnijsko šolo St. Moritz, kjer je 28 let poučeval glasbo in petje.

Poleg službe je Joe opravil tudi usposabljanje za plesnega učitelja standardnih in latinskoameriških plesov.

Trenutno je Joe že v pokoju, tako da sedaj vso svojo energijo posveča petju, pisanju besedil, ter se v veliki meri posveča svoji glasbeni karieri.

Kot solist se je posvetil tudi popularnim uspešnicam country glasbe. Joe je rad na prostem in ni tako presenetljivo, da tam dobi največ navdiha za ustvarjanje.

Njegov nežen in žametni glas je prava poslastica za ljubitelje country glasbe. V njegovi dolgoletni glasbeni karieri so izšli trije albumi.

Tokrat Joe predstavlja čisto novo skladbo z naslovom "Mit der Gitarre auf Tour".

Joe Im Winkelried - Mit der Gitarre auf Tour


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran