radio tomi predvajalnik

V nedeljo so se dobili na neuradni večerji na Bledu Komšič - predsednik Bosne s soprogo in pesnica in pisateljica Nina Kosmač ob blejskih kremšnitah. Žena predsednika in naša pisateljica sta ob soju svečk v priznani restavraciji na Bledu kramljali o literaturi. Zakonca obiščeta Bled vsaj dvakrat na leto, tako poleti kot pozimi. Včasih to storita po uradni dolžnosti, drugič pa zopet ne, je Nini zaupala gospa Komšič. Nina je vprašala lepo predsednikovo ženo, zakaj jima je tako všeč turistični Bled in njen odgovor je bil kratek in jerdnat:

Obožujem jezero, otok in seveda predvsem kremšnite!

Nina Kosmač je dokazala, da se druži z raznolikimi ljudmi iz vseh držav in vrst, kot je to počel celo življenje njen slavni dedek Ciril Kosmač.

komsic

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran