radio tomi predvajalnik

Pisateljica Nina Kosmač nadaljuje dobrodelno akcijo pod imenom: "Luksuzni in unikatni izdelki v vsa gospodinjstva" pod okriljem dobrodelne organizacije. Pisateljici so zelo všeč unikatni izdelki umetnika Umberta Široke, ki oblikuje unikatne kose nakita iz srebra, zlata in bakra, ki razveseljujejo mnoge dame iz slovenske in mednarodne visoke družbe. Pisateljici je bila posebno všeč bronasta unikatna kremšnita. Umetnik Široka ima ekskluzivni atelje s pogledom na jezero v osrčju Bleda že več let. Simbol Bleda je Rajska ptica. Ob tisočletnici Bleda je Rajska ptica - fibula in najdba iz 6. stoletja postala simbol tega turističnega kraja.

Humberto je podaril več svojih interpretacij Rajskih ptic v obliki unikatnega nakita, ki jih je pisateljica odnesla gospodinjam iz ogroženih skupin, ki sedaj stiskajo simbol ptice v rokah, kajti glede na legendo, in besede umetnika Široka umetnina odganja žalost.

Pisateljica Nina Kosmač in umetnik Humberto Široka si želita, da bi Rajske ptice prinesle veselje in osvetlile vsa žalostna srca Slovenskih domov.

Iz uredništva se pridružujemo njuni želji in upajmo, da jima je to tudi uspelo.

nina kosmac 2

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran