radio tomi predvajalnik

Zopet nas je zanimalo kaj počne pisateljica Nina. Povedala nam je, da je bila tokrat v kampingu Šobec. Prepričani smo bili, da je tudi tokrat Kosmačeva plavala na Šobcu, vendar nam je povedala, da je obiskala mladega in simpatičnega lastnika restavracije in sommelierja Matevža. Restavracija Šobec je od vodilnega evropskega strokovnjaka za kampiranje ACSI prejela naziv “Najboljše kamp restavracije v Sloveniji”. V tej restavraciji se organizirajo poroke ali družinska nedeljska kosila, poslovni sestanki ali »baby shower- ji«, službene zabave itd. Nudijo tudi samo kavo, ki se je lahko spije s prijateljem. V lokalu lahko za katerokoli priložnost gostijo do 250 ljudi.

Tokrat je restavracija Šobec podarila preko pisateljice Nine 3 darilne bone za dve osebi, ki bosta vsaka prejeli brezplačno kavo ali sok in domačo sladico po lastni izbiri.

Ninin solidarni projekt pod geslom »luksuzni izdelki in storitve za vse« se uspešno nadaljuje, kar nas v uredništvu vedno znova razveseli.

Nini in našim sledilcem ter poslušalcem pa želimo zelo sladke in prijetne, čeprav trenutno malce prevroče dni.

restavracija sobec bon

nina kosmac

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran